Kookdagen ofwel praktijkdagen

Sinds eind 2017 organiseren we een dag theorie in combinatie met het maken van een warme lunch ofwel gezamenlijk orthomoleculair koken.
Dit vindt plaats in het Orthomoleculair Centrum in Zeeland. Het centrum is onderdeel van Bed & Breakfast de Rietgors. Altijd al de praktijk in theorie in één dag willen combineren?

 Wat kan je verwachten?

Voeding in de praktijk met theorie

Praktisch

Doordat we praktische aan de slag gaan zie je zelf hoe een orthomoleculaire maaltijd wordt samengesteld. En de recepten gaan uiteraard mee naar huis.

Theorie

In de tijd tussen de maaltijden en bereidingstijd nemen we de theorie door waardoor het duidelijk wordt waarom bepaalde voeding juist wel of juist niet in de recepten voorkomt.

Praktisch en persoonlijk

Deze dag start om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur.
De kosten voor deze dag zijn 75 euro.

Wil je met een groep komen koken, neem dan gerust contact met mij op en we maken een menu op maat!

Voor diegenen die er een uitje van wil maken is er uiteraard de mogelijkheid om te blijven slapen in de B&B. Geef dit bij de aanmelding gelijk door. Uiteraard wordt er een orthomoleculair ontbijt geserveerd.

DATA najaar 2020 volgen nog, dit zal de eerste week van oktober worden, heb je interesse mail het graag.

Recensies

Wat clienten zeggen

Een perfecte combinatie van ontspanning en kennis op doen. Elk jaar staat ons weer een educatief programma te wachten met verrassende recepten. Vol gezonde voeding, inspiratie en nieuwe feiten keer ik huiswaarts. Ik kijk uit naar volgend jaar! Birgit en Stephan bedankt voor jullie gastvrijheid.”

Riekske Bison-Lutz

Orthomoleculair Voedingsconsulent, Abcoude

Wat voelt het fantastisch om met gelijkgestemden zo’n heerlijk weekend door te brengen. Birgit stelt altijd een interessant en afwisselend programma samen. We koken veel heerlijke nieuwe gerechten met elkaar, krijgen updates over laatste ontwikkelingen en verdiepende stof,

Susanne Kreuze

Voedingsconsultent, Bilthoven

Birgit geeft je letterlijk een kijkje in haar keuken: samen kokerellen en stoeien met alledaagse orthomoleculaire recepten. Tussendoor weer interessant theorie opgezogen en zelfs ruimte voor een yogales in de ochtend ,voor wie daartoe interesse heeft.

Robin Seuren

Voedingsconsultent, Roggel

Zo heerlijk om een weekend heel veel kennis op te doen, lekker te koken en gezellig samen te zijn. Birgit heeft ontzettend veel kennis over voeding en geeft dit op een hele prettige manier door. Ze heet je een warm welkom op de mooie boerderij In Zeeland. Hier kun je genieten van alle gezelligheid, maar ook van de rust van de omgeving.

Melanie Schipper

Voedingsconsultent, Huizen

Neem contact op

Onduidelijkheden of vragen wat ik voor jou kan betekenen. Schroom niet om contact op te nemen.

Email
info@gezonddoorvoeding.com
Telefoon
+31 11 1695501
Adres
Orthomoleculair Centrum
Slikweg 8, 4321 SV Kerkwerve Zeeland