In balans door gezonde voeding

In mijn vierde boek neem ik je mee naar een kijkje in de keuken van het Orthomoleculair Centrum, gelegen in Zeeland. Er zijn daar zeer smakelijke en creatieve recepten ontstaan.   

Over het boek

Bij ieder recept staat aangegeven of het 100% orthomoleculair is of 80%. Bij 80% betekent dat 1 of meerdere ingrediënten niet orthomoleculair zijn of de combinatie niet 100% volgens de orthomoleculaire voedingsleer is

Het boek wordt afgesloten met een overzicht van gezonde borrelhapjes, een kruiden- en specerijenoverzicht uit verschillende landen en een overzicht van mijn eigen maaltijden om een idee te geven hoe dat dagpatroon eruit ziet.

Dit vierde boek van mijn hand zijn orthomoleculaire recepten die ontstaan zijn in het orthomoleculaire centrum in Zeeland, www.rietgorszeeland.nl, alwaar ik kookdagen geef.

Het zijn dus recepten die ons helpen met het goed functioneren van ons lichaam. De darmen willen we graag voeden in plaats van vullen is een belangrijk element. De recepten zijn tevens gluten en lactosevrij.

“Birgit weet heel duidelijk uit te leggen wat voeding met ons lichaam doet en hoe wij daarin onze verantwoordelijkheid dienen te nemen. Hoeveel zij weet van voeding en hoe zij zich inzet om orthomoleculaire gezondheid meer aan het licht te brengen is fan-tas-tisch!
Een grote inspiratiebron voor mij. Iets wat ik enorm kan waarderen.”

Andere boeken

De beste dokter staat in de keuken

Gezond kinderen krijgen

Mijn nieuwe boek

Neem contact op

Onduidelijkheden of vragen wat ik voor jou kan betekenen. Schroom niet om contact op te nemen.

Email
info@gezonddoorvoeding.com
Telefoon
+31 11 1695501
Kom langs

Orthomoleculair Centrum
Slikweg 8, 4321 SV Kerkwerve Zeeland