Het stappenplan

Het derde boek waarbij ik mij vooral focus in de transitie van een ongezond voedingspatroon naar ongezond voedingspatroon. Hoe breken we door de routines en gewoontes heen van een ingesleten voedingspatroon? 

Over het boek

Het doel van dit stappenplan is om gefaseerd over te gaan op een orthomoleculaire manier van eten. De orthomoleculaire manier van eten is een cel opbouwende voedingsleer waarbij gekeken wordt welke voeding de cellen nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren.

Ter ondersteuning zitten er ook in dit boek recepten.

Het is geen eenvoudige zaak om een ingesleten voedingspatroon aan te passen aan een gezonder patroon. Wat kunnen we daaraan doen? Dat is de drijfveer geweest tot het maken van dit boek, waarbij een praktisch stappenplan is ontwikkeld.

Met dit ontwikkelde stappenplan kan men tot een voedingspatroon komen dat voor ieder persoonlijk acceptabel is. Men kan zelf bepalen wat men wil bereiken, tot hoe ver men wil gaan om zo de gezondheid op te bouwen en te onderhouden.

“De boeken van Birgit de Heij zijn praktisch en daarmee erg handig. Als je eenmaal de ‘spelregels’ kent, is het heel gemakkelijk om ‘voedsel’ te onderscheiden van ‘vulmateriaal wat vermomd is als voedsel’. Daarmee geeft ze hele praktische handvatten maar geeft het ook voldoende ruimte om te variëren. Wil je wel graag een afgebakend recept volgen? Dat kan, dat levert ze ook aan. Hiermee levert ze in mijn optiek wederom een mooie bijdrage aan de wereld die gezondheid door voeding stimuleert. “

Andere boeken

De beste dokter staat in de keuken

In balans door gezonde voeding

Gezond kinderen krijgen

Mijn nieuwe boek

gezond kinderen krijgen

Neem contact op

Onduidelijkheden of vragen wat ik voor jou kan betekenen. Schroom niet om contact op te nemen.

Email
info@gezonddoorvoeding.com
Telefoon
+31 11 1695501
Adres
Orthomoleculair Centrum
Slikweg 8, 4321 SV Kerkwerve Zeeland