Gezond door voeding

Mijn tweede boek waarbij ik mij vooral richt op de praktijk. Het boek staat vol met recepten zowel als tips om direct de keuken in te gaan.

Over het boek

Ontstekingen ontstaan vooral door een verkeerd voedingspatroon, allergenen, slechte spijsvertering, verstoorde darmflora, toxines, virale infecties, stress, te weinig beweging, onvoldoende slaap en een tekort aan micronutriënten.

De recepten in dit boek zorgen voor een goed en zuiver functionerend systeem waardoor we ziekten terugdringen en voorkomen en ook nog eens heel smakelijk eten.

Bij ieder recept staat tevens een ingrediënt uitgewerkt. Deze ingrediënten zijn met behulp van een index eenvoudig te vinden. Daarnaast is er een index op basis van de seizoenen, vegetarische gerechten en ziektebeelden.

Dit receptenboek ter bevordering van onze gezondheid is gebaseerd op de chemie van ons systeem. De stoffen die nodig zijn om onze cellen goed te laten functioneren en een goede weerstand op te bouwen en te behouden, zijn verwerkt in de recepten. Voeding die ongeschikt is om ons gezond te houden, is buiten beschouwing gelaten.

Bijna alle Westerse ziekten zijn ontstekingsziekten. Veel recepten zijn ontstekingsremmend, een aantal zijn ontstekingsneutraal, maar geen enkel recept werkt ontstekingsbevorderend.

“Ik raad dit boek zeker aan. Het zit vol bruikbare tips en heerlijke recepten. Daarnaast is het boek niet te ingewikkeld en handzaam. Het is mooi en duidelijk geschreven. “

Andere boeken

De beste dokter staat in de keuken

Het stappenplan

In balans door gezonde voeding

Gezond kinderen krijgen

Mijn nieuwe boek

gezond kinderen krijgen

Neem contact op

Onduidelijkheden of vragen wat ik voor jou kan betekenen. Schroom niet om contact op te nemen.

Email
info@gezonddoorvoeding.com
Telefoon
+31 11 1695501
Adres
Orthomoleculair Centrum
Slikweg 8, 4321 SV Kerkwerve Zeeland