De beste dokter staat in de keuken

Mijn eerste boek waarbij de theorie en praktijk van de Orthomoleculaire voedingsleer bij elkaar komen. Vol met snelle en lekker recepten om meteen de keuken in te duiken.

Over het boek

Het doel van de auteur is om een manier van denken en handelen in de keuken te bevorderen, die onze lichamelijke en mentale gezondheid ten goede komt.

Door een orthomoleculair voedingspatroon ontstaat er in eerste instantie meer energie en andere positieve gevolgen zoals een beter slaappatroon, een minder opgejaagd gevoel, enz.
Daarnaast verbetert de weerstand aanzienlijk, zodat ondermeer bacteriën en virussen geen grip op ons krijgen.
Dit boek is een stap om de verantwoording te nemen voor je eigen gezondheid, je energie en de kwaliteit van je eigen leven.

Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Dit boek gaat over de orthomoleculaire voedingsleer en geeft een praktische uitwerking ervan in de vorm van recepten.

‘Orthomoleculair’ betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt.

“Dankzij Birgit’s voedingsadvies, de informatie en recepten in het boek is mijn leven veranderd. Ik voel met niet meer moe, ik heb geen migraine meer, mijn bloeddruk is omhoog (voorheen 68/94, nu 78/110) en mijn ontlasting heeft niet meer de slappe samenstelling. Zelfs mijn relatie is veranderd omdat ik evenwichtiger ben en minder pieken en dalen heb in mijn lichamelijke conditie.”

Andere boeken

Het stappenplan

In balans door gezonde voeding

Gezond kinderen krijgen

Mijn nieuwe boek

gezond kinderen krijgen

Neem contact op

Onduidelijkheden of vragen wat ik voor jou kan betekenen. Schroom niet om contact op te nemen.

Email
info@gezonddoorvoeding.com
Telefoon
+31 11 1695501
Adres
Orthomoleculair Centrum
Slikweg 8, 4321 SV Kerkwerve Zeeland