Over mij

Wat ik doe

Mijn achtergrond.

In 1984 ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding facilitair management met de specialisaties voeding en organisatie. De banen die daar uit rolde zijn cateringmanager, leidinggevende bij de thuiszorg, docent verzorging op een middelbare school en uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart, wat gericht is op de orthomoleculaire voeding. Hiervoor de nodige studies gevolgd zoals de Integrale Opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde, afgerond in 2007. Door seminars en vakbladen blijf ik op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Hoe ben ik in de orthomoleculaire voedingsrichting gerold?

Rond mijn 40ste hadden diverse gezondheidsklachten zich opgestapeld. Van allergieën tot astma, van hoge bloeddruk tot migraine en chronisch vermoeid inclusief rugklachten. Het roer moest om, dat was mij wel geheel duidelijk, maar hoe?

Ik heb het heft in eigen handen genomen en ben mij gaan verdiepen in de voeding. De richting van de orthomoleculaire voeding ofwel de cel opbouwende voeding. Echter minder geïnteresseerd in de supplementen dan in de dagelijkse maaltijden. Vandaar dat ik dan ook het liefst werk als orthomoleculair voedingsdeskundige en adviseer daar naast op kleine schaal ook suppletie. Het heeft wat jaren geduurd maar mijn eigen gezondheid is hersteld en daar ben ik nog iedere dag erg blij mee.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Met mijn persoonlijke omslag, de studies en het begeleiden van mensen naar een gezonder voedingspatroon heb ik de afgelopen 20 jaar de nodige ervaring opgedaan. Naast een persoonlijk consult zijn er meerdere mogelijkheden om kennis te maken met wat orthomoleculaire voeding kan doen en hoe het in de praktijk te brengen. Deze kennis en ervaringen heb ik omgezet in cursussen, boeken, colleges, lesgeven, kookdagen en praktisch gerichte orthomoleculaire omschakelingsdagen. Wil je meer weten over de  orthomoleculair voedingsleer, kijk dan bij www.Nederlofcentrum.nl bij de digitale orthomoleculaire voedingsmodule, deze is van mijn hand.

Voor iedereen die de gezondheid wil beïnvloeden met voeding.

Relatief “kleine” gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn, suf gevoel, eczeem, kalknagels, koortslip, hooikoorts, kortademig, spataderen, slechte ontlasting, menstruatieklachten of vermoeidheid zijn voortekenen van het ontstaan van grotere problemen. Belangrijk is om te werken aan een goed voedingspatroon waardoor liefst preventief maar ook achteraf welvaartsziekten zoals hoge bloeddruk, schildklierproblemen, rugklachten, huidklachten duizeligheid, astma, reuma, diabetes maar ook een burn-out, acne, depressie, candida, allergie, netelroos, spierkrampen, maagzuur, maagpijn, opgeblazen darmen, netelroos, spijsverteringsklachten, onregelmatige ontlasting, veel toiletpapier nodig en ga zo maar verder, aangepakt worden.

Neem contact op

Onduidelijkheden of vragen wat ik voor jou kan betekenen. Schroom niet om contact op te nemen.

Email
info@gezonddoorvoeding.com
Telefoon
+31 11 1695501
Adres
Orthomoleculair Centrum
Slikweg 8, 4321 SV Kerkwerve Zeeland